2018-2019 Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Dönem Projesi Teslimi

06/05/2019 16:43:52 - 25/04/2019 08:28:37 - 735 Okunma

Tezsiz yüksek lisans programı öğrencilerinin dönem projesi sunumu ve dönem projesi teslim işlemleri 03.05.2019 - 19.07.2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Dönem projesi teslim süreci ile ilgili iş ve işlemler aşağıda yer almaktadır.

İlgililere duyurulur.

Öğrenci ve Danışmanlarının Yapması Gereken İşlemler:

1- Danışman tarafından imzalanan "Sınav Tarihi Tebliğ Formuenstitüye teslim edilir.

2- Öğrenciler, dönem projelerini, danışmanının belirlediği gün, yer ve saatte öğretim elemanlarına, alanın uzmanlarına ve lisansüstü öğrencilere açık bir şekilde sunar.

3- Danışman, dönem projesini başarılı veya başarısız şeklinde değerlendirir.

4- Dönem projesi başarılı olan öğrenci, tez yazma yönergesine uygun olarak hazırladığı dönem projesini (1 adet spiral ciltli), 1 adet CD ve aşağıda yer alan formlarla birlikte enstitüye teslim eder.

Formlar: "Dönem Projesi Değerlendirme Formu", "Dönem Projesi Teslim Formu", "İlişik Kesme Belgesi"

Tezsiz Yüksek Lisans Dönem Projesi Teslimi