Proje Teslimi Ve Mezuniyet İşlemleri

22/12/2020 17:17:38 - 04/10/2021 17:17:38 - 42561 Okunma

Tezsiz yüksek lisans programı öğrencilerinin dönem projesi sunumu ve dönem projesi teslim işlemleri;

Güz döneminde 01-30 Aralık 2021 tarihleri arasında; Bahar döneminde 25 Nisan-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olup dönem projesi teslim süreci ile ilgili iş ve işlemler aşağıda yer almaktadır.

Danışman ve Öğrencinin Yapması Gereken İşlemler:

1- Proje Danışmanı dönem projesinin; “Projenin Kapak Sayfası, Özet, Abstract, Giriş, Ana Bölümler ve Sonuç Bölümleri”nden oluşacak şekilde, Kırklareli Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından sağlanan “Turnitin” intihal tespit programını kullanarak, intihal raporunu alır. (Oluşturulan intihal raporunda yer alan benzerlik oranı toplamda %20’yi geçmemelidir.)

2- İntihal raporunun uygun çıkması durumunda aşağıda yer alan formlar enstitüye teslim edilir.

Formlar:

FBE.FR.002-Dönem Projesi İntihal Raporu Uygunluk Yazısı

ENO.FR.026-Sınav Tarihi Tebliğ Formu

3- Öğrenciler, dönem projesini, danışmanının belirlediği gün, yer ve saatte öğretim elemanlarına, alanın uzmanlarına ve lisansüstü öğrencilere açık bir şekilde sunar.

4- Danışman, dönem projesini başarılı veya başarısız olarak değerlendirir.

5- Tez ve Proje Yazım Kılavuzu'na uygun olarak hazırlamış dönem projesi, yukarıda belirtilen tarih aralığında elektronik ortamda kaydedilmiş olarak taşınabilir bellek/diskte aşağıda yer alan formlarla birlikte enstitüye teslim edilir.

Formlar:

ENO.FR.049-Yüksek Lisans Dönem Projesi Değerlendirme Formu