2018-2019 Bahar Dönemi - Kayıt Yenileme & Ders Kaydı

29/01/2019 16:11:04 - 29/01/2019 16:10:29 - 649 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ve Ders Seçme işlemlerine ilişkin kılavuzumuz aşağıda sunulmuştur. Ders kayıt ve kayıt yenileme işlemi tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için fbe@klu.edu.tr adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır.

İlgilerinize şimdiden teşekkür eder, güz döneminde başarılar dileriz.

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt Kılavuzu

ÖNEMLİ NOT:

2016 yılı ve öncesi enstitümüz tezli yüksek lisans programlarına kayıt yaptırmış ve tez aşamasında olan öğrencilerimizin Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Senatosunun kararı gereği; 19 Temmuz 2019 tarihine kadar tez savunma sınavlarına girmiş ve başarılı olmaları gerekmektedir. Ders Kaydı ve Kayıt Yenileme işlemini yapmayan, anılan tarihe kadar tez savunma sınavına girmeyen veya tez savunma sınavında başarısız olanların ilgili programlardan ilişikleri kesilecektir.

Kayıt Yenileme Ders Kaydı