Müdürlük: 0288 246 1516 Öğrenci İşleri: 0288 246 1517
Fen Bilimleri Enstitüsü

Hospitality & Tourism Complete , Mla Ve Rosetta Stone Dil Eğitim Aracı Webinarı

27/04/2020 16:54:36 - 27/04/2020 16:54:36 - 13603 Okunma

WEBİNAR: Turizm Araştırmaları için Birincil Kaynak – Hospitality & Tourism Complete

FAKÜLTE/MYO: Turizm Fakültesi,Pınarhisar Meslek Yüksekokulu

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencileri

Turizm Fakülteleri ve ilişkili akademik disiplinler için özel olarak hazırlanmış, en güvenilir kaynaklara tam metin erişim sağlayan Hospitality& Tourism Complete,bu disiplinlerdekitüm konulara en detaylı şekilde odaklanan temel danışma kaynağıdır.

İçerik:

• 1,4 milyondan fazla kayıt
  • 500’e yakın tam metin yayın
  • 1924’e kadar uzanan arşiv içeriği

Öne çıkan konular:

• Gastronomi
  • Mutfak Sanatları
  • Mutfak Yönetimi
  • Organizasyon ve Yönetim
  • Seyahat Acenteciliği
  • Turizm Rehberliği
  • Turizm Hukuku
  • Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik
  • Yiyecek İçecek Yönetimi
  • ve turizm ile ilili tüm alanlar

Ayrıca, kütüphanemizin dünyanın önde gelen yayıncılarından 500,000 eKitap içeren koleksiyonundan istediğiniz eKitapları online olarak okuyabileceğiniz gibi bilgisayaranızı PDF olarak kaydedibilirsiniz ya da ödünç alabilirsiniz.

Hem bu içeriğe nasıl erişebileceğinizi görmek hem de arama/tarama yöntemleri, arama ve dergi hatırlatmaları oluşturma gibi pratik özellikler ile nasıl zaman ve enerji kazanabileceğinizi öğrenmek için seminere davetlisiniz.

İsteyenler için seminer sonunda Rosetta Stone dil eğitim aracına dair de içerik ve erişim bilgisi paylaşılacaktır.

Saat: 10:00 – 11:00

Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz.

WEBINAR : MLA’in Tam Metin İçeriği ile Araştırmalarınıza Değer Katın

FAKÜLTE: Yabancı Diller Yüksekokulu ve Mütercim Tercümanlık Bölümü

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencileri

Dünyaca ünlü saygın bir dernek olan Modern Language Association (MLA) tarafından üretilen, MLA International Bibliography with Full Text’in kapsamı 1920’lere kadar uzanmaktadır ve içerisinde 1.000’den fazla yüksek kaliteli tam metin dergi bulunmaktadır. Alanında otorite indeks olan MLA International Bibliography'deki en çok kullanılan dergilerin birçoğu tam metin olarak sunulmakta olup, 50'den fazla ülkede yayımlanan dergilere erişim sağlanmaktadır.

Saat: 11:30 – 12:30

WEBINAR: Rosetta Stone Dil Eğitim Aracı

FAKÜLTE/BİRİM: Üniversitemizin Tüm Birimleri

Hedef Katılımcılar: Akademik Personel, İdari Personel ve Tüm Öğrenciler

Dünyanın en çok tercih edilen online dil eğitim aracı Rosetta Stone, başarısı kanıtlı Dynamic Immersion yöntemi ile 22,000’den fazla okula, 12,000’in üzerinde kuruma 20 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Ödül kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir ve artık her yerden ve her zaman erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca, mobil uygulama ile de kullanılabilmektedir. Konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini doğal bir şekilde öğreten Rosetta Stone ile ezber ve çeviri zorunluluğu ortadan kalmaktadır.

Diller: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (American), İngilizce (British), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili, Yunanca.

Saat: 14:00 – 15:00

Webinar

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.