Site HaritasıRSS

2017-2018 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans (İö) Başvuru Sonuçları Ve Kesin Kayıt İşlemleri

25/08/2017 13:19:25 - 25/08/2017 13:19:25 - 1324 Takip

Enstitümüz İkinci Öğretim ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Yerleştirme Sonuçları http://klubsis.klu.edu.tr/ adresinde ve aşağıdaki listede açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen gerekli evraklarla 5-8 Eylül 2017 tarihlerinde Şahsen ve/veya Noter vekâleti ile kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. İlan Metnimizin Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru Şartları Başlıklı 6. Maddesi "Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Yaptıran öğrenci sayısı 30 (otuz) kişinin altında kalırsa o program açılmaz." hükmü gereği, ilgili programlara kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısının 25 kişinin altında kalması durumunda program açılmayacak olup, adayların yatırmış oldukları öğrenim ücretleri kendilerine iade edilecektir.

İlgililere İlanen Duyurulur

Başvuru Sonuçları:

İş Sağlığı ve Güvenliği (İÖ) Tezsiz Yüksek Lisans

1. 2. ve 3. DÖNEMLER DÖNEM BAŞI OLMAK ÜZERE :   1.750,00 TL

Adaylar Öğrenim Ücretlerini; 104-49549817-5004 nolu Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Hesabına T.C Kimlik Numaraları ile Birlikte Yatırılacaktır.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Lisansüstü Önkayıt Formu (Yerleştirme Sonuçları Açıklandıktan sonra online Başvuru sistemi KLUBSİS’ten alınacak olan form, imzalı),
  2. Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı veya noter onaylı sureti (Evrağın aslı görülmek şartıyla sadece fotokopisi alınacaktır.),
  3. Transkript Belgesi (Aslı veya noter onaylı sureti),
  4. Yurtdışından Mezun Olanların Yükseköğretim Kurulundan Almış Oldukları Denklik Belgesi (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)
  5. Nüfus cüzdanı (Aslı ve 1 adet fotokopisi),
  6. 5 adet vesikalık fotoğraf.
  7. Öğrenim Ücreti (Banka dekontu)
  9. Askerlik İşlemleri Başvuru Formu (Tıklayın)
  10. Askerlik İşlemleri Beyanı (Tıklayın)
Tezsiz