Fen Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Bahar Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları

03/12/2018 08:30:23 - 04/12/2018 08:30:23 - 1921 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlara Başvuru ve Kayıt Kılavuzu(Tezsiz Yüksek Lisans)'nda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli Öğrenci Adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle fbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlgilerinize teşekkür eder, başarılar dileriz.

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuru Tezsiz Yüksek Lisans