Fen Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Güz Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları

24/06/2019 19:54:07 - 23/06/2019 19:54:07 - 15090 Okunma

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz lisansüstü programlarına (T.C. Uyruklu Öğrenci, Yabancı Uyruklu Öğrenci, Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci) başvurular, “Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Öğrenci adaylarının, başvuru işlemine başlamadan önce başvuru kılavuzunu dikkatlice okumaları önem arz etmektedir.

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

• Kılavuzda yer alan Tablo-1’deki kontenjanlara başvurular online yapılacak olup, yabancı uyruklu öğrenci, yatay geçiş ve özel öğrenci başvuruları Enstitü Müdürlüğü’ne şahsen evrak teslimi ile yapılacaktır.
  • Online başvuru esnasında, sisteme ".jpeg" formatında vesikalık bir fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)
  • Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle fbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Enstitü Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu

2019-2020 Güz Dönemi Lisansüstü Başvurular Yatay Geçiş Yabancı Uyruklu Öğrenci Özel Öğrenci