Fen Bilimleri Enstitüsü 2017-2018 Bahar Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları

15/01/2018 17:45:04 - 24/01/2018 17:45:04 - 6396 Okunma

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlara başvurular başvuru ve kayıt kılavuzunda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Başvuru işleminize başlamadan önce belirtilen kılavuzu dikkatlice okumanız önem arz etmektedir.

Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Enstitü Başvuru Sistemi

Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu

Önemli Not:

• Adayların, Online Başvuru Esnasında Sisteme vesikalık bir fotoğraf yüklemesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediğinde başvurunuz kabul edilmeyecektir.)
  • Adaylar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerinden kontrol etmelidirler.
  • Değerli Öğrenci Adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle fbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır. İlgilerinize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Lisansüstü Başvuru