2020-2021 Bahar Dönemi Doktora Ve Tezli Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları

12/02/2021 21:51:41 - 18/02/2021 21:51:41 - 4112 Okunma

Enstitümüz 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi doktora ve tezli yüksek lisans programlarına başvuru sonuçları Enstitü Başvuru Sistemi’nde (https://obs.klu.edu.tr/oibs/ina_app/) ve aşağıdaki listelerde açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler 15 Şubat (00:00) - 18 Şubat 2021 (17:00) tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır.

Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için tıklayınız.

Önemli Notlar:

1- Kayıt hakkı kazanıp kesin kayıt dönemi içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine, 18 Şubat 2021 tarihi mesai bitimi itibariyle boş kalan kontenjanlar ile ilgili duyuru yayınlanacaktır.

2-Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler iadeli taahhütlü posta yolu ile veya elden 18 Mart 2021 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

3-Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 35. maddesinin altıncı fıkrası gereği tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu durumda olan öğrencilerin tespiti halinde kayıtlı olduğu programdan ilişiği kesilir.

Başvuru Sonuçları:

Elektrik Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Enerji Sistemleri Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Fizik Doktora (Başvuru yok)

Fizik Tezli Yüksek Lisans

İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Kimya Tezli Yüksek Lisans

Makine Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

1- Lisansüstü Eğitim Kesin Kayıt Formu,

2- Enstitü Başvuru Sistemi Çıktısı,

3- Lisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi veya E-devlet Mezun Belgesi (1 adet fotokopisi),

4- Onaylı Lisans Transkripti (1 adet fotokopisi),

5- ALES sonuç belgesi çıktısı,

6- T.C. Kimlik Kartı (1 adet fotokopisi),

7- Askerlik İşlemleri Formu (Askerlik tecil işlemi yaptırmak isteyen öğrenciler için),

8- 2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf (Son altı ayda çekilmiş).

2020-2021 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuru