Af Başvurulari Kabul Edilen Üçüncü Grup Öğrencileri

06/10/2022 14:32:54 - 06/10/2022 14:32:54 - 247 Okunma

2022-2023 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılında 7417 Sayılı Kanunun 35’inci maddesi ile 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen Geçici 83’üncü maddesi kapsamında af başvurusu kabul edilen ilk grup öğrencilerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Af başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz kendilerine tanımlanan harçları Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden görebilecek olup, Ziraat Bankası ATM'lerinden ya da Ziraat internet bankacılığı işlemlerinden de eğitim ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.

Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan des kayıt işlemlerinin anlatıldığı video aşağıdan ulaşabilirsiniz. Lütfen ders kayıt işlemlerinizi en kısa sürede tamamlayınız.

DERS KAYIT VİDEOSU

Af başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin, danışman değişikliği veya tez konusu değişikliği yapmak istemeleri halinde Danışman Değişikliği Öneri Formunu ve Tez Öneri ve Değişiklik Formunu doldurarak ana bilim dalı başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. İlgili talepler ana bilim dalı başkanlığınca değerlendirilecek olup, değerlendirme sonucu ana bilim dalı kurul kararıyla birlikte EBYS sistemi üzerinden 14 Ekim 2022 tarihine kadar Müdürlüğümüze bildirilmelidir.

Not: Af başvurusu yapıp açıklanan listede bulunmayan öğrencilerimizin değerlendirmeleri devam etmekte olup en kısa sürede sitemizden duyurulacaktır.

Af başvurusu yapan değerli öğrencilerimize ilanen duyurulur.

afbaşvurusonucu fbe