Üniversitemiz Tarafindan “Afet Bölgesine Ayni Yardim Kampanyasi” Başlatilmiştir

08/02/2023 15:37:33 - 08/02/2023 15:37:33 - 173 Okunma

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi ile Elbistan ilçesinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen ve Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilen deprem sonrası genel hayatı olumsuz yönde etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için Üniversitemiz tarafından “Afet Bölgesine Ayni Yardım Kampanyası” başlatılmıştır.

Yardım kampanyasına destek olmak isteyen akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin ayni yardımlarını bağlı bulundukları Fakültelere, Yüksekokullara veya Meslek Yüksekokullarına; vatandaşlarımızın ise Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi (otogar karşısı)’ne teslim etmesi önemle rica olunur.

Görevlilerimiz tarafından tutanak ile teslim alınacak yardımlar, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonuyla deprem bölgelerine ulaştırılacaktır.

yardım kampanyası