20/08/2024 09:28:46 - 20/08/2024 09:28:46 - 125 Okunma

Üniversitemiz 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi gereği; Ensitiümüzde özel öğrenci statüsünde ders almak isteyen veya Enstitümüz öğrencisi olup; farklı bir Enstitüden ders almak isteyen öğrencilerimizin başvuruları elden enstitümüz öğrenci işleri bürosu veya e-posta ekinde ıslak imzalı dilekçeyle ogrenci.fbe@klu.edu.tr adresi üzerinden 23 Ağustos 2024 mesai bitimine kadar alınacaktır.  

-------------

Özel öğrenci kabulü

MADDE 16- (1) Bir yüksek lisans, doktora ya da sanatta yeterlik programına kayıtlı olan öğrenciler, diğer yükseköğretim kurumlarındaki lisansüstü derslere kayıtlı olduğu enstitü ABD/ASD başkanlığının onayı ile özel öğrenci olarak kabul edilebilir. Lisansüstü derslere kabul edilen öğrencilerin özel öğrenci olarak aldığı ve başarılı olduğu derslerin muafiyet işlemleri kayıtlı olduğu enstitü ABD/ASD başkanlığı tarafından yürütülür.

(2) Başvurulan yarıyılda ilgili programa öğrenci kabulü yapılmadıysa, özel öğrenci statüsünde öğrenci alınmaz ve sadece özel öğrencilere yönelik ders açılmaz.

(3) Herhangi bir programdan özel öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrenciler akademik takvimde belirtilen tarihlerde enstitüye başvuru yapar.

Özel Öğrencilik Başvuruları

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi