2022-2023 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru Sonuçları Ve Kesin Kayıt İşlemleri

26/08/2022 11:06:01 - 29/08/2022 11:06:01 - 1660 Okunma

Enstitümüz 2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru ve Yerleştirme Sonuçları  aşağıdaki listede ve enstitü başvuru sisteminde açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 12 Eylül (00:00) – 15 Eylül 2022 (23:59) tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (Online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm Kayıtlar çevrimiçi (online) olarak yapılacak olup, Müdürlüğümüzde şahsen kayıt alınmayacaktır.

Önemli Notlar:

1-Kesin Kayıt için aşağıda istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 30 Eylül 2022 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2- Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerin öğrenim ücretlerini (2.000,00 ₺), Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığını kullanarak Enstitü Başvuru Sisteminde belirtilen öğrenci numaralarına yatırmaları gerekmektedir.

İş Sağlığı ve Güvenliği ABD Tezsiz YL Başvuru Sonuçları (Tıklayınız)

Kentsel Tasarım ABD Tezsiz YL Başvuru Sonuçları (Tıklayınız)

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

1. Lisansüstü Eğitim Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayınız)
  2. Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı (Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.)
  3. Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 Adet Fotokopi)
  4. Lisans Transkript Belgesi (1 Adet Fotokopi)
  5. T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi)
  6. Askerlik İşlemleri Formu (Tecil işlemi yaptıracak olan öğrenciler için)