Müdürlük: 0288 246 1516 Öğrenci İşleri: 0288 246 1517
Fen Bilimleri Enstitüsü

2022-2023 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuru Sonuçlari Ve Kesin Kayit İşlemleri

27/01/2023 17:50:15 - 01/02/2023 17:50:15 - 1252 Okunma

Enstitümüz 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi lisansüstü programlara başvuru sonuçları Enstitü Başvuru Sistemi’nde ve aşağıdaki listelerde açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler 30 Ocak - 01 Şubat 2022 (Saat 17:00) tarihleri arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm kayıtlar çevrimiçi yapılacak olup, Enstitü Müdürlüğü’nde kayıt alınmayacaktır. Çevrimiçi kayıt yaptıran öğrencilerimizin aşağıdaki notları ve enstitümüze teslim edilecek belgeleri okumaları önem arz etmektedir.

Çevrimiçi kesin kayıt basamakları için tıklayınız.

Önemli Notlar:

1- Kesin Kayıt için istenen gerekli belgeler kargoyla veya elden 17 Şubat 2023 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

Lisansüstü Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız

Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

1- Enstitü Başvuru Sistemi Çıktısı,

2- Lisansüstü Kesin Kayıt Formu,

3- Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 adet fotokopisi),

4- Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 adet fotokopisi) (Doktora programları için),

5- Lisans Transkripti (1 adet fotokopisi),

6- Yüksek Lisans Transkripti (1 adet fotokopisi) (Doktora programları için),

7- Yurt dışında bir diploma programı bitiren öğrencilerimiz için tanıma/denklik belgesi.

7- ALES sonuç belgesi çıktısı (Doktora ve tezli yüksek lisans programları için),

8- YDS veya YÖKDİL (Fen Bilimleri Alanı) sonuç belgesi çıktısı (Yabancı dil puan şartı aranan programlar için),

9- T.C. Kimlik Kartı (1 adet fotokopisi),

10- Askerlik durum belgesi (Erkek öğrenciler için),

11- Askerlik İşlemleri Formu (Erkek öğrenciler için),

12- 2 adet vesikalık/biyometrik fotoğraf (Son altı ayda çekilmiş),

13- KVKK Mevzuatı Uyarınca Kesin Kayıt ve Öğrenim Süreci Aydınlatma Metni İmzalı (Tıklayın)

Adres Bilgisi: Kırklareli Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Rektörlük Kültür Merkezi B Blok (Otogar Karşısı) KIRKLARELİ/MERKEZ

Tezli YL Kesin Kayıt

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.