2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Tezli Yüksek Lisans Ve Doktora Programlarına Yerleşme Sonuçları Ve Kesin Kayıt İşlemleri

13/09/2023 15:47:16 - 15/09/2023 15:47:16 - 1752 Okunma

Enstitümüz 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Yerleşme Sonuçları  aşağıdaki listede açıklanmıştır. İlgili programlara kesin kayıt yapmaya hak kazanan adaylar 14 Eylül 2023 (Saat: 08.30) -15 Eylül 2023 (Saat: 23.59) arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (Online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Uyarı: Tüm Kayıtlar çevrimiçi (online) olarak yapılacak olup, Müdürlüğümüzde şahsen kayıt alınmayacaktır.

Yerleşme Sonuçları İçin (Tıklayınız)

Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin Tıklayınız

Kesin Kayıt İçin Tıklayınız

Önemli Notlar:

1-Kesin Kayıt için aşağıda istenen gerekli belgelerin kargoyla veya elden 29 Eylül 2023 tarihine kadar Enstitü Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Kesin Kayıt için istenen belgeleri teslim etmeyen ve çevrimiçi başvuruda beyan ettiği bilgiler ile Enstitü Müdürlüğüne teslim ettiği belgelerde tutarsızlık tespit edilen adaylar kesin kayıt hakkı kazanmış sayılmaz. Kayıt olsalar da kayıt olduğu programla ilişiği kesilir.

2- Kayıt yaptıracak olan öğrencilerin farklı bir yükseköğretim kurumunda da kayıtlarının olması halinde çıkan öğrenim ücretlerini (343,00 TL), Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığını kullanarak Enstitü Başvuru Sisteminde belirtilen öğrenci numaralarıyla yatırmaları gerekmektedir.

3- Kayıt hakkı kazanıp kesin kayıt dönemi içerisinde kayıt yaptırmayan adayların yerine, 18 Eylül 2023 tarihi itibariyle boş kalan kontenjanlarla ilgili yedek kayıt duyuruları yayınlanacaktır.

4. Yedek kayıt yapmaya hak kazanacak olan adaylar, 18 Eylül 2023-19 Eylül 2023 (Saat 17.15) arasında Enstitü Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi (Online) olarak kesin kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Kesin Kayıt İçin Enstitüye Teslim Edilecek Olan Belgeler:

1. Lisansüstü Eğitim Kesin Kayıt Formu İmzalı (Tıklayınız)
  2. Lisansüstü Ön Kayıt Formu İmzalı (Enstitü Başvuru Sistemi Başvurularım Sekmesi Kullanılarak Yazdırılacak.)
  3. Lisans diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi (1 Adet Fotokopi)
  4. Yurtdışında üniversite bitiren T.C. Uyruklu öğrenciler için tanıma/denklik belgesi. (1 Adet Fotokopi)
  5. Lisans Transkript Belgesi (1 Adet Fotokopi)
  6. T.C. Kimlik Kartı (1 Adet Fotokopisi)
  7. Askerlik İşlemleri Formu (Tecil işlemi yaptıracak olan öğrenciler için)
  8. 2 adet vesikalık fotoğraf
  9. ALES sonuç belgesi
  10. KVK Mevzuatı Uyarınca Kesin Kayıt ve Öğrenim Süreci Aydınlatma Metni İmzalı (Tıklayınız)

Adres: Kırklareli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Karacaibrahim Mah. Şahinler Sok. Rektörlük Kültür Merkezi B-Blok Merkez/KIRKLARELİ

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

FBE Tezli Sonuçlar